hits
 • 09.09.2017 kl. 16:58

Back at it again

Årvåken, ærlig. Hallo her er jeg igjen. Jenta med slurvete struktur og som aldri helt lykkes,  men som aldri helt gir opp forsøket heller. Jeg har kanskje ingenting annet å ta meg til, jeg har kanskje bare veldig mye på hjertet. Og vanligvis er det gjerne sånn at man har noen å prate med, men hvis jeg alltid skulle pratet om det jeg ønsker å prate om så hadde jeg gitt alle rundt meg tinitus. Jeg er litt på toppen, og litt på bunnen, litt hele tiden. 
Iris Anti, jeg ser på verden med skråblikk, ønsker å være i sentrum men trives best i skyggen. Ambivalensen river i meg, men heldigvis har jeg en rå evne til å reflektere og tenke kognitivt. Så det har mao ikke klikka helt for meg enda. Hva skal jeg med dette liksom? Hva faen er vitsen med å skrive her? Ingenting, absolutt nada hvis jeg bare spør skjermen. Jeg må gi det mening selv. Men jeg har en haug av ambisjoner! Det må jo lede et sted da, ikke sant?

Uansett, velkommen til min dimensjon

Her kan du bla a lese om mitt store ego + mange bilder

alt og ingenting jeg tenker på

KUNST!!

Lyfe ;)


 


 


 

 • Iris Anti

  Hei! Jeg er Iris, 23 år gammel og full av tanker. Livet er vanskelig til tider, og jeg legger ikke skjul på utfordringene det bærer med seg. Jeg synes åpenhet er viktig, og jeg vil dele for å bekjempe stigma. Videre er bloggen også et fristed for meg å dele tankene jeg har, men også det fine med at alt blir bedre. Håper du vil følge meg!


  KONTAKT


  irisanti@icloud.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no