hits
 • 11.10.2017 kl. 17:29

22 år, på tide med anti aging?


Jeg rusler gjennom H&M sin skjønnhetsavdeling, hundrevis av forskjellige produkter som ligger rundt om. Alle disse produktene som man trenger for å se så bra ut som mulig. Disse produktene som skaper en slags sosial aksept, disse produktene som skal gjøre underverker for deg. Som skal løse alle dine problemer. Som skal gjøre deg vakker. For ikke så lenge siden så var jeg innom The body Shop for å skaffe meg en rens, hun som jobbet der forsøkte å selge meg alt annet enn det jeg egentlig var ute etter. Det siste hun gjorde var å prøve å prakke på meg en ANTI-AGING krem, jeg, altså lille meg på 22 år. WTF. " Nei du sa jeg, dette har jeg overhode ikke tid til." Jeg er 22 år gammel, er ikke en gang ferdig i puberteten hahaha. Jeg fikk bare til svar at det er viktig å starte tidlig. HVEM PRØVER Å SELGE ANTI AGING TIL EN 22 ÅRING? Dette har fått meg til å tenke, om ikke annet. Fordi det sier litt om hvordan ting ligger an i samfunnet vårt i dag. Jeg rekker såvidt å komme meg ut av ungdomsårene før jeg skal drive å bekymre meg over rynkene jeg kommer til å få? Det er totalt meningsløst. Dessuten så forstår jeg heller ikke poenget med å skulle skjule at man blir eldre, rynkene du har er en del av deg og din historie. Det er så vakkert. Det minner om alle uttrykk og opplevelser du har vært gjennom, det setter spor i deg, akkurat som at man får strekkmerker. Jeg har også strekkmerker! Store på hoftene, fantastiske tigerstriper som jeg ELSKER og ikke ville vært foruten. 


For meg så kan ikke skjønnhet kjøpes for penger, jeg kommer aldri til å definere det via produkter, inngrep eller behandlinger. For meg så er skjønnhet noe som ligger i deg, skjønnhet er hvordan du lyser opp når du smiler, skjønnhet er å være naken, skjønnhet reflekteres i sårbarhet og kjærlighet. Jeg ser ikke på deg som vakker fordi du har alle produkter på stell, og jeg gir langt faen i akrylneglene dine. 

 • Iris Anti

  Hei! Jeg er Iris, 23 år gammel og full av tanker. Livet er vanskelig til tider, og jeg legger ikke skjul på utfordringene det bærer med seg. Jeg synes åpenhet er viktig, og jeg vil dele for å bekjempe stigma. Videre er bloggen også et fristed for meg å dele tankene jeg har, men også det fine med at alt blir bedre. Håper du vil følge meg!


  KONTAKT


  irisanti@icloud.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no