hits
 • 13.10.2017 kl. 15:11

10 Fakta du ikke visste om meg!

1) Jeg samler på steiner, dette er egentlig veldig merkelig og jeg har blitt stoppet noen ganger fordi folk har lurt på hva i alle dager jeg holder på med. Jeg vet ikke eksakt hvorfor jeg gjør det. Jeg har bare en ekstremt stor respekt og kjærlighet for naturen og det den er i stand til å skape. Så da tar jeg med meg noen souvenirer nå og da. 

2) Jeg har 14 tattoveringer, og en av de har jeg designet selv! Dette er en av de viktigste tattoveringene jeg eier, fordi det symboliserer hvor godt jeg har klart meg alene, og at jeg virkelig får til det jeg vil når jeg går inn for det. Jeg er en fighter, og det er noe verdig å minnes.

 

3) Jeg spiller Ukulele, men våger enda ikke helt å dele når jeg spiller fordi jeg ikke føler meg helt trygg på det, er veldig perfeksjonist når det kommer til å skulle lære meg noe nytt, og jeg setter kanskje baren alt for høyt men skitt au! Det morsomste med dette er at jeg aldri trodde jeg kunne lære meg noe som helst musikalsk, men da jeg fikk meg en kjæreste som brenner for musikk så ble jeg bitt av basillen etterhvert jeg også.  ( Det finnes ingen bedre følelse enn å kunne dele musikk med kjæresten sin, og å sitte en lørdagskveld å jamme i lag. ) 

Processed with VSCO with q3 preset

4) Jeg har en Siberian Husky som heter Navajo, vi er ikke sammen akkurat nå på grunn av situasjonen, men han er altså den største gullklumpen i verden, han har gitt meg et helt nytt syn på morskjærlighet.  Og jeg gleder meg til å kunne gi han tidenes kos! <3 

Processed with VSCO with 5 preset

5) Jeg og kjæresten min deler samme etternavn, vi byttet faktisk navn samtidig og ble enige om å ha det samme. Vi er ikke gift, men er veldig trygge i oss selv på at vi ønsker å dele livet med hverandre, dermed ble det ikke et særlig vanskelig valg. Det er mange som tenker at vi er gift og som regner med det, så vi pleier egentlig bare å spille på det haha. 

Processed with VSCO with a9 preset

6) Jeg tok førerkortet på fire måneder helt uten hjelp fra noen, jeg hadde på den tiden ingen jeg kunne øvelseskjøre med, så jeg ble nødt til å ha to dobbelttimer i uken. Og jeg jobbet alt jeg kunne på Pizzabakeren for å kunne finansiere dette. Ettermiddagene brukte jeg på å se for meg aktuelle situasjoner i trafikken, og å lese teoretisk. Jeg besto begge prøvene på første forsøk, dette er noe jeg er ekstremt stolt av. Funfact: Kjørelæreren min trodde IKKE at jeg kom til å bestå, i guess i proved that bitch wrong! Haha beste følelsen. 

7) jeg HATER egentlig å gå med jeans, dette er mest fordi jeg ikke takler highwaist, jeg føler det er en type bukse man bare kan stå oppreist med haha. Fordi når jeg sitter føler jeg at alle innvollene mine skriker om hjelp. Noen som vet hvor de selger vanlige gode jeans som ikke tar kvelertak på livmoren?

8) Jeg droppet ut av ungdomsskolen, men gikk ut av høyskolen med toppkarakterer. 

9) Morsmålet mitt er faktisk Bergensk, men jeg har lagt om til bokmål fordi da vi flyttet fra vest til øst ble jeg nødt til å gjenta meg så mye for at folk skulle forstå meg, så jeg la relativt kjapt om da jeg startet på ny skole. Jeg angrer på dette den dag i dag, fordi jeg elsker dialekter. Men hver gang jeg prater med broren min så er det dialekt som gjelder, dere kan tro jeg har gitt en hver hakeslepp når jeg tar telefonen og plutselig legger om til skarre R. 

10) Pappaen min er svensk, og bor i sverige. Jeg kommuniserer med han på svensk og har alltid gjort det, selvom vi ikke har hatt jevnlig kontakt oppgjennom. Det ligger i blodet mitt og jeg har ingen problem med å forstå, likt som å prate. 

Det var 10 fakta om meeeg:-) Si gjerne fra om dere ønsker flere innlegg som dette, det er nok av rare ting å fortelle om i alle fall haha!

13.10.2017 kl. 15:19

krist.in

13.10.2017 kl. 15:21
så gøy med slike fakta !

Iris Anti

13.10.2017 kl. 17:10
krist.in: Så gøy at du likte, tusen takk :D

Victoria Larsen

13.10.2017 kl. 19:04
Veldig spennende å lese noe nytt om deg!! Veldig fine bilder og digger innlegget :-D

mairho

14.10.2017 kl. 12:07
Så morsomt innlegg! Det med jeans- jeg har funnet min lord and saviour! Jeg hater både high og low waist på bukser, og har funnet noen med mid waist på Zara. Vet ikke hvor høy du er, men jeg er ganske lav, og disse passer helt perfekt. Anbefaler virkelig å ta en tur innom for å prøve noen jeans med mid waist!

Iris Anti

14.10.2017 kl. 12:08
mairho: Amagad! Tusen takk! Skal sjekke det ut så fort som mulig :D Hverdagshelt!
 • Iris Anti

  Hei! Jeg er Iris, 23 år gammel og full av tanker. Livet er vanskelig til tider, og jeg legger ikke skjul på utfordringene det bærer med seg. Jeg synes åpenhet er viktig, og jeg vil dele for å bekjempe stigma. Videre er bloggen også et fristed for meg å dele tankene jeg har, men også det fine med at alt blir bedre. Håper du vil følge meg!


  KONTAKT


  irisanti@icloud.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no