hits
 • 15.10.2017 kl. 17:04

VIDEO! - Emosjonell Ustabil Bursdag // NB, sensitivt innhold.

Jeg var usikker på om jeg skulle dele dette, jeg ville fortelle hva jeg føler og hvorfor. Det er vanskelig å ha sånne vonde følelser når dagen egentlig skal være så innmari bra. Jeg har hatt en fantastisk dag så langt, men jeg har også kjent på den tunge steinen i magen som bare ikke ville bort, enten jeg skrev takknemlighets-lister, Lykke-lister eller jogget 20 minutter på tredemøllen. Det er vanskelig når man gjerne vil, men ikke helt klarer å kontrollere det som skjer på innsiden. I det jeg skriver dette føler jeg allerede at humøret og stemningsleiet har stabilisert seg, men dette er sannheten. Ærlig. Ufiltrert. 


 

Ingrid Kristine

15.10.2017 kl. 17:32
Dette er så utrolig sterkt av deg! Jeg heier på deg!

Aylar Von Kuklinski

15.10.2017 kl. 19:17
Dette var utvilsomt en sterk video, ja. Og veldig tøft og fint gjort av deg å faktisk velge å dele den. Jeg har ikke Borderline selv, og jeg vet egentlig veldig lite om denne diagnosen generelt, men det noe av det jeg sitter og tenker her nå er at denne videoen kan på en måte være en liten trøst for flere der ute som sliter litt med spesielle merkedager som foreksempel bursdager, enten de har en eller annen diagnose, eller at det er noe annet som bidrar i å gjøre slike dager noe vanskeligere og mer utfordrende enn det kanskje ellers ville ha blitt.

Jeg er blant annet diagnostisert med aspergers syndrom, noe som har gjort at jeg ihvertfall tidligere ikke har vært så glad i overraskelser og sånn. Og i tillegg til dette er jeg ikke så flink til å fake ting. Så det å foreksempel åpne eller ta i mot gaver syns jeg som oftest er litt stress, noe som er blitt en av flere årsaker til at jeg i flere år på rad nå har bedt familie og venner om å IKKE gi meg noe lengre, siden jeg blant annet ikke føler at jeg er i stand til å gi dem den reaksjonen jeg FØLER at de på en måte forventer av meg når jeg åpner eller tar i mot hva det enn måte være.

Jeg vet at dette ikke blir helt det samme som det du forteller om i denne videoen, men poenget mitt er at jeg av forskjellige andre årsaker vet hvordan det er å ikke nødvendigvis være så glad som man kanskje "burde" på diverse "spesielle" dager i året.

Vil forresten bare nok en gang få sagt for fint gjort det var av deg å legge ut denne videoen. Syns du virker som ei veldig modig og ikke minst STERK jente, som jeg nå sitter og tenker at jeg skulle ønske at jeg kjente, og kunne kalle for en venn. Vennene dine og familien din er heldig som har deg. Det føler jeg virkelig at jeg kan si nå med hånden på hjertet til tross for at jeg faktisk ikke kjenner deg i hele tatt.. Men ja.. Takk igjen <3

Helene

15.10.2017 kl. 22:17
Sender deg en god klem<3 Jeg heier på deg!

Amanda K.

16.10.2017 kl. 19:31
Dette var en sterk video. Jeg satt med tårer i øynene fra første sekund, fordi jeg så hvor vondt du hadde det. Uff. Du er utrolig sterk som tørr å dele en slik video med alle.

Stor klem til deg, Iris! <3

Iris Anti

16.10.2017 kl. 22:00
Amanda Kjellevold: Åh, tusen takk for varm kommentar <3 Det var vanskelig å dele, men jeg synes det er viktig å vise hvordan det kan være av og til. Fordi jeg pleier som regel å skamme meg helt forferdelig over det. Stor klem tilbake <3

Tl

16.10.2017 kl. 21:16
Du er forbildet mitt ❤️
 • Iris Anti

  Hei! Jeg er Iris, 23 år gammel og full av tanker. Livet er vanskelig til tider, og jeg legger ikke skjul på utfordringene det bærer med seg. Jeg synes åpenhet er viktig, og jeg vil dele for å bekjempe stigma. Videre er bloggen også et fristed for meg å dele tankene jeg har, men også det fine med at alt blir bedre. Håper du vil følge meg!


  KONTAKT


  irisanti@icloud.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no