hits
 • 18.10.2017 kl. 18:15

Refleksjoner med gode intensjoner

 

Heisann Peisann! HERREFRED så fin høsten er. Jeg føler at jeg får nyte den mer og mer for hvert år som går, det er så viktig for meg å få kjent på de forskjellige årstidene. Blir så utrolig skuffet når jeg ikke rekker å få det med meg, ja dere vet når vinteren bestemmer seg for å komme 3 oktober. Jeg finner meg bare ikke i det haha. I dag tok jeg meg faktisk tiden til å gå en lang tur ut, jeg synes det er så deilig å bare vandre rundt på ukjente trakter. Finne nye gater, observere spesielle hus. Jeg tar inn over meg alle de vakre hagene, hvor mange som enda har roser voksende oppover husveggen. Det er en nydelig mix i forbindelse med høstfargene. Når jeg ikke bruker tiden på å skrive, så reflekterer jeg mye. Observerer og filosoferer meg selv bort, det er noe av det fineste jeg vet å gjøre.
(Lue - Adidas, Jakke fra innsiden av skapet en plass.. En av mine tusen bomber jakker lol, Kjole - Cheap Monday , Cardigan-Selected og sko fra Vans)
Jeg har egentlig aldri vært en super jente-jente. Aldri har jeg hatt lange negler, jeg har hatt akryl EN gang og det var altså rett og slett en gang for mye. Skjønner ikke hva jeg tenkte med, det ser kanskje fint ut men det blir med det haha, det er ikke verdt de svimlende summene man må ut med spør du meg. Komfortabel har vært nøkkelen hos meg, jeg er en av de som synes det ER akseptabelt å gå med joggebukse offentlig. Alt handler jo litt om hvordan man bærer tøyet mener jeg. Vil du se ut som en slask så kan du det, vil du se sporty ut så kan du det også. Men man kan også se ut som man bare er en casual human som bare vil være komfortabel og fin. Jeg har innsett at jeg ikke kan kjøre joggis hver dag til en hver anledning, derfor er strømpebukser og lange kjoler, skjørt og oversized t-skjorter redningen for meg. Sitter jeg hjemme er jeg helst bukseløs, grunnen er ganske simpel: Hvorfor ikke? 

( Ringer - Vettafanden, sikkert fra Wish ellernoe)

En annen ting som er litt gøy er at jeg faktisk nesten ikke bruker accessories, jeg er mer av typen less is more. Men synes det både er gøy og essensielt med små detaljer. Jeg pleier ofte å bli relativt kvalt av å bruke halskjeder, får nesten litt klaus av det for å være ærlig. Så de eneste gangene jeg tar det i bruk er hvis det er gaver, som bruker å være ganske små og sjenerte. Ringer derimot elsker jeg, med de ekstra lange fingrene jeg har så finnes det nok av plass å dekorere. 


Jeg har store planer om å bruke resten av dagen på Netflix! Har dere forresten sjekket ut den nye serien Mindhunter? Utrolig spennende! Jeg er så fan av psykologi-serier, hvor man går i dybden av personligheter og menneskets atferd. Hva skal du i dag? ♥

Victoria Larsen

18.10.2017 kl. 18:23
Flott antrekk :-)

frodith

18.10.2017 kl. 18:41
Jeg bruker BARE tights og store gensere hjemme, eller joggings.. Og gjerne på jobb også..Men der har jeg litt finere genser :-D he-he...Mer som strikka kjoler eller noe sånt. Og løst hår, null napping av bryn osv... Jeg er en gammel hippie tror jeg...Men trives med det :-D

Iris Anti

18.10.2017 kl. 18:42
frodith: You and me both hihi<3

Sunniva Karoline Hansen

18.10.2017 kl. 23:12
Så nydelig antrekk! Fint å se at noen har godt vær på høsten, her er det bare regn :(

Snuppa87

19.10.2017 kl. 00:41
Så fine bilder :) Høsten er vakker.
 • Iris Anti

  Hei! Jeg er Iris, 23 år gammel og full av tanker. Livet er vanskelig til tider, og jeg legger ikke skjul på utfordringene det bærer med seg. Jeg synes åpenhet er viktig, og jeg vil dele for å bekjempe stigma. Videre er bloggen også et fristed for meg å dele tankene jeg har, men også det fine med at alt blir bedre. Håper du vil følge meg!


  KONTAKT


  irisanti@icloud.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no