hits
 • 16.11.2017 kl. 14:33

Jeg ville bare bli elsket

Så høyt at jeg glemte å elske meg selv

På mange måter så ser jeg på meg selv som en fantastisk jente, jeg får til mye, jeg har gått gjennom mye, jeg er sjukt sterk som står her den dag i dag. Jeg har mye kjærlighet å vise utad og jeg bærer generelt sett på veldig mange gode verdier. Men på et tidspunkt i livet mitt så har jeg vært så opptatt av alle andre, at jeg har speilet meg ut. Det vil si at handlinger og meninger jeg har hatt og gjort har vært basert på andre, og ikke meg selv. Jeg har hatt så lyst til å bli elsket av andre, og søkt så mye bekreftelse hos andre istedenfor å elske meg selv. Det er så viktig å ta vare på seg selv og å elske den personen man er. Fordi det å bare gjøre det alle andre vil at du skal gjøre er ødeleggende, spesielt i lengden. Jeg har alltid vært en people-pleaser. En som alltid skal gjøre alle til lags, jeg har gjort så mye som jeg innerst inne ikke har ønsket å gjøre bare fordi andre har ment at det har vært riktig.  Det har bare spist meg opp innvendig.

Men så har jeg også lært at alle meninger som kommer fra andre er basert ut i fra et spekter av informasjon som igjen har blitt fortalt videre, og alle sitter med forskjellige erfaringer og meninger. Det er jo bare å sjekke på et forum det, så skjønner du. Det er noe med dette med å ikke være redd for å gjøre det man selv synes er riktig. Ikke tvile på at man selv ikke mestrer eller har peiling på hva man holder på med. Fordi newsflash: Ingen av oss vet. Alle prøver å gjøre det riktige, men det finnes liksom ikke noen direkte fasit på hvordan vi skal leve livet. Jeg sitter her i senga mi, jeg vet ikke hvor jeg skal eller hva jeg kommer til å oppnå, men jeg vet inni meg at det jeg definitivt skal gjøre: Det er å elske meg selv. 

Cecilie kristiansen

16.11.2017 kl. 14:48
Kanskje det jeg også må lære meg <3

Tl

16.11.2017 kl. 15:15
<3

julietalivstil

16.11.2017 kl. 15:37
<3

Natalie Haraldseide

16.11.2017 kl. 19:09
fint innlegg<3

Stine

16.11.2017 kl. 22:23
Så fint innlegg! Du er så flink til å skrive :-D
 • Iris Anti

  Hei! Jeg er Iris, 23 år gammel og full av tanker. Livet er vanskelig til tider, og jeg legger ikke skjul på utfordringene det bærer med seg. Jeg synes åpenhet er viktig, og jeg vil dele for å bekjempe stigma. Videre er bloggen også et fristed for meg å dele tankene jeg har, men også det fine med at alt blir bedre. Håper du vil følge meg!


  KONTAKT


  irisanti@icloud.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no