hits
 • 12.11.2017 kl. 12:56

Å leve er et privilegium

Jeg stepper ut i Novemberluften, den er tørr, kald og frisk. Litt som en god champagne.

Tenk at en dag blir det ikke like lett for meg å ta på meg skoene og gå rett ut, når jeg vil. En dag vil beina kanskje svikte helt, og det vil kreve så mye av meg bare for å skulle hente posten. En dag vil jeg være gammel og skrøpelig, en dag kommer det kanskje en ulykke som hemmer meg. Det å kunne leve ordentlig er et privilegium, det å kunne bære seg selv på to bein er aldri noe vi bør ta for gitt. Likevel har jeg selv gjort det, så alt for mange ganger. Friheten ligger i oss selv. Jeg tenker tilbake på den verste depressive episoden hos meg og grøsser, og på alle gangene jeg har himlet med øynene over alle råd jeg har fått om å ta meg en tur ut. For hva skulle det liksom være godt for? Men det er så godt for alt mulig rart, for sinnet, for tankene, det letter litt på alt. Det er skummelt å ligge i sengen og bli værende der i mange dager bare fordi hodet sier stopp og motivasjonen har reist på ferie. Det er så lett å bare bli liggende, og så lure på hvor tiden ble av. Det er alltid så lett å være etterpåklok, men hva med å være litt føre var? Jeg elsker å puste den friske luften, jeg elsker å se at det glitrer på bakken, jeg elsker å trampe på isen over sølepyttene og jeg elsker å kunne strekke på meg i det sola varmer ansiktet mitt. Livet er så lett å ta for gitt fordi det ikke vil samsvare med forventningene vi setter oss. Det er så lett å bli skuffet over det som ikke er, fremfor å elske og akseptere det som er, akkurat nå. Og, jeg mener det er ikke alltid at jeg orker selv nå. Men jeg forsøker i alle fall å sette meg et mål om dagen som gjør at jeg får ut fingeren og gjør noe med livet mitt, om det så bare er en tur rundt blokka. En dag vil jeg kanskje ikke få muligheten til det, og da vil det være det eneste jeg ønsker å gjøre. 

 

 • 26.10.2017 kl. 14:12

MAKEUP LOOK - RED VELVET


Dette er egentlig helt utenfor mitt interessefelt, og jeg har egentlig ikke peiling på hva jeg driver med. Jeg bare improviserer hele veien, henter ting fra her og der. Hadde dere sett børstene mine og hele sminkebaren min så hadde nok alle tatt bølgen med face-palms. UANSETT, det er gøy å eksperimentere, i alle fall når man har tid til det. Lepper tror jeg egentlig er det jeg har jobbet mest med gjennom tiden, så om jeg skal si deg sjæl er jeg faktisk veldig fornøyd med gradienten i dette tilfellet :) Håper dere liker det!

 • Iris Anti

  Hei! Jeg er Iris, 23 år gammel og full av tanker. Livet er vanskelig til tider, og jeg legger ikke skjul på utfordringene det bærer med seg. Jeg synes åpenhet er viktig, og jeg vil dele for å bekjempe stigma. Videre er bloggen også et fristed for meg å dele tankene jeg har, men også det fine med at alt blir bedre. Håper du vil følge meg!


  KONTAKT


  irisanti@icloud.com

  Søk

  Bla i bloggen


  Bloggdesign

  Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no